Ботев (Пловдив) подготвя много силен трансфер, с който да подсили

...
Ботев (Пловдив) подготвя много силен трансфер, с който да подсили
Коментари Харесай

Ботев привлича екзекутор на Локо

Ботев (Пловдив) приготвя доста мощен трансфер, с който да укрепи атакуващата си мощност. Жълто-черните са покрай привличането на един от най-конвертируемите играчи в А група. Канарчетата са в напреднали договаряния с нападателя на Ботев (Враца) Дориан Бабунски. Македонецът направи възторг през есенния дял от шампионата като в последния кръг вкара два гола за успеха с 4:2 над Локомотив Пловдив на Лаута.

В Коматево са подготвени да задействат откупната уговорка на тарана, която по неофициални данни е 100 000 евро. Сумата не е проблем за боса на Ботев Антон Зингаревич, само че не е ясно дали Бабунски има предпочитание да остане в родния хайлайф и след края на сезона.

Усилено се приказва, че към Бабунски има интерес от страна на клубове от Западна Европа, които го желаят от лятото. Много е евентуално северномакедонецът да остане във Враца до лятото, след което да реализира мечтания трансфер на Запад.

Днес канарчетата започват зимна подготовка. Наставникът Азрудин Валентич е планувал две тренировки за деня като второто занятие ще е намерено за медии и почитатели.
Свързани вести Бивш състезател на Ботев влезе в историята на футбола ни
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР