Ботев (Пловдив) победи ЦСКА-София с 1:0 на националния стадион в

...
Ботев (Пловдив) победи ЦСКА-София с 1:0 на националния стадион в
Коментари Харесай

Нов треньор, но същите неволи - ЦСКА-София падна от Ботев за Купата

" Ботев " (Пловдив) победи ЦСКА-София с 1:0 на националния стадион в първи полуфинал за Купата на България. Предстои реванш на ст. " Христо Ботев ".

Под мощния дъжд в столицата Уме Емануел вкара единствения гол в 46-ата минута, изведен самичък против вратаря Густаво Бусато. Страничният арбитър бе вдигнал флага за засада и обстановката бе прегледана от ВАР. Реферите там решиха, че засада не е имало, по този начин попадението бе зачетено.

В 61-ата минута на терена настана блъсканица, откакто Ивелин Попов от отбора на гостите фаулира Брайън Кордоба. Двамата започнаха да се дърпат и съвсем се сбиха, като напрежението се трансферира и към други футболисти. Съдията Драгомир Драганов изгони Попов и Кордоба, по този начин двата тима останаха с по 10-има.

Това бе първи мач за ЦСКА-София с новия треньор Стамен Белчев при второто му завръщане в отбора. Рискованият ход на управлението на клуба обаче не се оправдава - най-малко първоначално, " алените " не играха добре и изгубиха справедливо.

Преди почивката Данило Асприля удари греда, домакините насочиха и рискови изстрели отдалеко, само че като цяло не направиха задоволително в офанзива. А при 1:0 " Ботев " изтърва чиста обстановка.

ЦСКА-София загуби трети домашен мач в последните си четири.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР