Ботев (Пловдив) изпадна в много неприятна ситуация в самия край

...
Ботев (Пловдив) изпадна в много неприятна ситуация в самия край
Коментари Харесай

Карантина за всички от Ботев в Дубай заплашва цялата им подготовка?

Ботев (Пловдив) изпадна в доста неприятна обстановка в самия завършек на предсезонния си лагер в Дубай.

" Канарчетата " няма да съумеят да се приберат в България поради двама свои играчи, които са дали позитивен тест за ковид през днешния ден, написа " БЛИЦ ". При това състояние и самоизолиране на всички футболисти предсезонната им подготовка е пред цялостен неуспех.

Според настоящите правила в Дубай, цялата делегация на пловдивчани ще би трябвало да бъде сложена под карантина и няма да успее да се прибере в България по проект. Все още не е ясно до по кое време.

Ботев е в емирството от две седмици, където организираше първия стадий от своята подготовка, а по-рано през днешния ден записа извънредно влиятелно тъждество против съветския първенец Зенит (2:2).
 Коронавирус в лагера на Ботев (Пд)
Коронавирус в лагера на Ботев (Пд)

Заразените са футболист и човек от щаба

Головете за родния отбор вкараха Тодор Неделев и Маркиньос от дузпи, до момента в който за Зенит се разписаха съветските национали Артьом Дзюба и Магомед Оздоев.

Все още не е ясно какъв брой време цялата делегация ще остане под карантина в Дубай и по кое време ще успее да се прибере назад към Пловдив, където трябваше да продължи вторият стадий от подготовката.

В него бяха планувани няколко другарски мача против родни отбори от Втора лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР