Ботев Пловдив има нов изпълнителен директор, съобщиха от клуба. Това

...
Ботев Пловдив има нов изпълнителен директор, съобщиха от клуба. Това
Коментари Харесай

Ботев Пловдив назначи нов изпълнителен директор на клуба

Ботев Пловдив има нов изпълнителен шеф, оповестиха от клуба. Това е Алексей Киричек, който досега изпълняваше функционалността на търговски и маркетинг шеф.

" Имаме удоволствието да съобщим за назначението на Алексей Киричек за новия изпълнителен шеф (CEO) на Ботев Пловдив. Лоялен член на нашия екип и неразделна част от Ботев към този момент повече от година, Алексей Киричек все още извършва функционалностите на търговски и маркетинг шеф. Предишният му опит също по този начин включва нескончаем и сполучлив интервал като част от управлението на един от водещите клубове в Русия.

През цялата си кариера Киричек има потвърден триумф в основаването на самостоятелни тактики за нахлуване на пазара, ръководство на бизнес взаимоотношения, създаване на доверие и определяне на незабавна връзка с евентуални клиенти. Репутацията на Алексей се гради на основаването и използването на нужните тактики за бизнес развиване за реализиране на високи цели.

Тъй като има изчерпателен взор върху вътрешната конструкция и процесите в нашия клуб, изключително в комерсиалния и маркетинговия бранш, тази нова роля е естествено продължение на неговата кариера в границите на Ботев Пловдив.

Пожелаваме триумф на Алексей и с неспокойствие чакаме да станем очевидци на обилни резултати на нашия клуб под негово управление. Това е сложна и изпълнена с отговорности позиция, изключително в клуб с толкоз огромна история и голяма фенска база като Ботев Пловдив ", написаха от футболния клуб.

Собственикът на " канарчетата " Антон Зингаревич също разяснява назначението на новия изпълнителен шеф на клуба:

" С назначението на Алексей Киричек, Ботев Пловдив към този момент разполага, както с нов изпълнителен шеф, по този начин и със състезателен шеф, които да си сътрудничат за създаване на дълготрайното стратегическо развиване на Ботев ".

Киричек изрази оптимизъм по отношение на бъдещото развиване на клуба.

" Щастлив съм да вляза в ролята на изпълнителен шеф на Ботев. Невероятният нов стадион и отдадените почитатели обезпечават голяма основа за напредък. Оптимист съм, че с общите ни старания можем да проправим пътя към устойчивото развиване на Ботев “, съобщи новият изпълнителен шеф на " жълто-черните ".




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР