Ботев Пловдив и ЦСКА завършиха наравно 0:0 в мач от

...
Ботев Пловдив и ЦСКА завършиха наравно 0:0 в мач от
Коментари Харесай

"Ботев" Пловдив спря ЦСКА, "Левски" може да увеличи аванса си

" Ботев " Пловдив и ЦСКА приключиха наедно 0:0 в мач от седмия кръг на Първа лига. Двата тима предложиха атрактивен футбол, само че дуелът беше белязан от груби съдийски неточности ощетили и двата тима.

Срещата стартира с 2 положения за " Ботев ", само че ударите отправени към вратата на Черниаускас не попаднаха в очертанията. В отговор Едвин Джеси проби по левия фланг и центрира, обаче топката беше избита пред погледа на Мауридес.

Последваха противоречиви ситуациии, в които излизащият очи в очи с Кайзер, Кирил Десподов беше спиран от сигнал за засада.

Впоследствие домакините от Пловдив реализираха напън. След разиграване Тодор Неделев стреля рисково, а Черниаускас отклони топката към тъча. Кълбото попадна в Густаво Афонсо и той проби в наказателното поле. Бразилецът беше повален, само че основният арбитър Волен Чинков погрешно не отсъди дузпа. Секунди по- късно същата обстановка се повтори със Стивън Петков, само че сигнал още веднъж не последва.

Двата тима се прибраха при нулево тъждество на почивката.

Тимът на ЦСКА бе по-активен при започване на второто полувреме и Николай Бодуров насочи удар с глава, само че топката профуча около левия дирек на вратата на Кайзер.

В 58-ата минута " алените " още веднъж материализираха надмощието си с състояние пред вратата на " Ботев ". Мауридес опитва удар с глава, който не беше в задачата.

След час игра Стивън Петков направи непростителен пропуск от 2 метра пред головата линия на ЦСКА, само че даже топката да беше попаднала във вратата нямаше да бъде зачетен поради засада.

10 минути преди края Тодор Неделев се размина с рисково центриране в наказателното поле на ЦСКА. В ответната офанзива Жоржиньо се озова очи в очи с Кайзер, само че блестяща интервенция на Кристиян Димитров в последния миг предотврати гол.

До края на дуела не се стигна до по забавни обстановки пред двете порти. Така със извоюваните точки ЦСКА остава с 16 пункта, а " Ботев " Пловдив 6-ти с 10 т.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР