Ботев (Пловдив) и Славия се изправят един срещу друг в

...
Ботев (Пловдив) и Славия се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Ботев Пд ще изтрива спомена за загубата от Спартак срещу Славия

Ботев (Пловдив) и Славия се изправят един против различен в среща от 12-ти кръг на Първа лига. Срещата довечера от 19:30 ч. на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".
Прочетете още
" Канарчетата " излизат за трите точки, с цел да реваншират на почитателите си след изненадващото проваляне от Спартак Варна в предишния кръг. В паузата на националите " жълто-черните " демонстрираха мощност в офанзива, реализирайки 7 гола на отбора на Марица в контрола. Срещу столичани обаче няма да е толкоз елементарно.

Славия са доста подли надалеч от " Овча купел " като са третият най-хубав посетител все още. Отделно те са позволили единствено 5 попадения в 6 срещи.

В последните три срещи сред двата отбора в шампионата Ботев Пд записа две победи, а един път тимовете са записали реми.

Букмейкърите също наклоняват везните за триумф на домакините. предлага ставка от 2,08 коеф. за единица, а победа за гостите е оценена на 3,99 коеф.

По-малкото голове в срещата са по-вероятният излаз, демонстрират още пазарите в уеб страницата. Да има под 2,5 гола в мача е 1,72 коеф, до момента в който за над 2,5 гола се предлага 2,12 коеф.

Комбинация сред победа за пловдивчани, плюс опцията под 3,5 гола е - 2,6 коеф. Ако смятате въпреки всичко, че офанзивата на Ботев може да избухне, то над 2,5 гола единствено за тях си коства - 4,25.

За победа Славия също не има голям брой варианти. Може би най-логичен залог за на гостите е победа тъкмо с един гол. Той е оценен на 5,1 коеф.

Повече оферти можете да видите на уеб страницата на Betano. Успех със залозите!

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР