Ботев (Ихтиман) стартира с победа участието си в групата за

...
Ботев (Ихтиман) стартира с победа участието си в групата за
Коментари Харесай

Дубълът на Левски падна в Ихтиман пред погледа на Сираков

Ботев (Ихтиман) започва с победа присъединяване си в групата за систематизиране на местата сред 11-о и 22-о в Югозападната Трета лига. Момчетата на Валери Свиленов победиха вкъщи Левски II с 2:0. Попаденията за триумфа осъществя Борислав Балджийски в 20-ата и 60-ата минута на срещата. 

Собственикът на Левски Наско Сираков беше видян на трибуните, само че си потегли преди края на дуела. 

Воденият от Елин Топузаков отбор от столицата съумя да удари греда при започване на срещата и това остана най-чистото състояние в дуела за " сините ". 

Ботев изигра един от най-силните си мачове от старта на полусезона, а четирите загуби преди този дуел не се отразиха на момчетата. В 20-ата минута Борислав Балджийски, който е младеж на " сините ", откри резултата с отличен удар от 15 метра. До почивката резултатът се резервира и двата отбора се прибраха на отмора при 1:0 за Ботев. 

В 60-ата минута още веднъж Балджийски се разписа за 2:0 и постави точка на разногласието, а в началните минути на втората част негов гол не беше зачетен. 

След този триумф Ботев заема 15-ото място с 18 точки, а Левски II е на 16-ото с точка по-малко. 

Следващата седмица Ботев гостува на Оборище в Сарая, а Левски II излиза против ЦСКА 1948 III.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР