Бостън Селтикс ще се насочи към крилото на Оклахома Данило

...
Бостън Селтикс ще се насочи към крилото на Оклахома Данило
Коментари Харесай

Бостън има резервен вариант, ако Хейуърд реши да напусне

Бостън Селтикс ще се насочи към крилото на Оклахома Данило Галинари, в случай че Гордън Хейуърд напусне отбора по време на трансферния прозорец, пишат от " Fansided ". Баскетболистът на Бостън има още една година от настоящата си договорка, само че тя може да бъде зачеркната посредством специфичната " алтернатива на играча ", която би трансформирала Хейуърд в свободен сътрудник, в случай че бъде задействана.  Why the Houston Rockets should target Danilo Gallinari in free agency
Точно поради това управлението на " келтите " е потърсило авариен вид и се е спряло на Галинари. 32-годишният италианец е с изтичащ контракт и ще бъде свободен за привличане. Самият той бе декларирал преди няколко месеца, че би желал да играе за шампионски тим, защото времето му в Лигата изтича. Вече 11 сезона в най-силното състезание в света някогашният състезател на Никс, Нъгетс и Клипърс към момента не е печелил плейофна серия. През предходната акция Галинари бе един от водачите на Оклахома със приблизително по 18.7 точки и 5.2 битки, само че отборът му отстъпи в първия кръг на плейофите на Хюстън Рокетс.

Всичко обаче зависи от решението на Хейуърд. Ако той реши да остане, Бостън ще би трябвало да му отдели цели $34 милиона заплата за идващия сезон. 30-годишният някогашен състезател на Юта Джаз бе придружен от травми още от дебюта си за Селтикс, само че през предишния сезон изигра 52 мача и остави приблизително по 17.5 точки, 6.7 битки и 4.1 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР