БОСТЪН (AP) — Главният прокурор на Масачузетс Андреа Кембъл обяви

...
БОСТЪН (AP) — Главният прокурор на Масачузетс Андреа Кембъл обяви
Коментари Харесай

Grubhub се съгласява на споразумение в размер на 3,5 милиона долара с Масачузетс за такси, начислени по време на пандемията

БОСТЪН (AP) — Главният прокурор на Масачузетс Андреа Кембъл разгласи съглашение в размер на 3,5 милиона $ в петък с платформата за онлайн услуги за доставка на храна Grubhub.

Споразумението позволява правосъдно дело от 2021 година, заведено от Кембъл, в което се твърди, че Grubhub нелегално е надценил таксите на заведенията за хранене в Масачузетс в нарушаване на тавана на държавните такси, въведен по време на изключителната обстановка с публичното опазване на здравето COVID-19.

Съгласно изискванията на съглашението, Grubhub ще заплати общо над 3,5 милиона $ на засегнатите заведения за хранене, сподели Кембъл. Grubhub също ще заплати $125 000 на страната.

„ Grubhub нелегално завиши и се възползва от заведенията за хранене по време на изключителна обстановка за публичното здраве, която опустоши огромна част от тази промишленост “, сподели Кембъл в изказване.

Говорител на компанията сподели, че обслужването на заведения за хранене е „ в сърцето на всичко, което Grubhub прави. “

„ Нашият усп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР