Бошко Попесков, със своя 15-годишен опит в областта на маркетинга,

...
Бошко Попесков, със своя 15-годишен опит в областта на маркетинга,
Коментари Харесай

Бошко Попесков е новият изпълнителен директор на Компанията Кока-Кола за България

Бошко Попесков, със своя 15-годишен опит в региона на маркетинга, бизнес интервенциите и анализите, поема позицията изпълнителен шеф на Компанията Кока-Кола за България (The Coca-Cola Company). В новата си роля той ще дава отговор за главните интервенции и бизнес развиването на компанията в страната.

" Изключително разчувствуван съм, че имам опцията да се причисля към надарения и неведнъж потвърдил се през годините екип на Системата на Кока-Кола в България. Уверен съм, че с сътрудниците ще успеем бързо да се сработим, с цел да доразвием и затвърдим позицията на компанията както в страната, по този начин и отвън нея ", споделя Бошко Попесков и добавя: " Вярвам, че с готовност, реформаторски метод и отговорност, ще продължим да развиваме бизнеса си стабилно, с цел да отговорим на потребностите на нашите клиенти и да удовлетворим техните високи упования. "

През първите месеци на новата си позиция, Бошко Попесков ще се концентрира върху построяването на дълготрайна тактика за напредък на бизнеса в България, фокусирайки се върху устойчивото развиване и отговорност. Сред неговите съществени цели са както развиването на портфолиото от питиета и навлизането в нови категории с повече хранителни изгоди, по този начин и фокусирането върху даване на избор за потребителите, посредством обезпечаване на богато портфолио в категорията без захар за марките Coca-Cola, Fanta, Sprite и Schweppes. Основен фокус ще бъде и устойчивият напредък на бизнеса в страната с приоритет върху постигането на поетите от компанията световни задължения за даване на осведомен избор и бистрота, виновен маркетинг, устойчиви опаковки и Свят без боклуци.

Доскоро Бошко Попесков заема ролята на старши действен управител на Компанията Кока-Кола в Румъния. Той се причислява към екипа на северната ни съседка през 2019 година на позицията управител комерсиална и бизнес тактика. През последните 4 години оказва мощно въздействие на компанията на локално равнище, подкрепяйки основни начинания, които довеждат до голям брой триумфи. Той дава своя принос и за голям брой планове в районен мащаб, като един от тях е ускорение на процеса по въвеждане на опаковките за многократна приложимост в района. Неговият опит, увереност, позитивност и бистрота се оказват основни за построяването на мощно локално редовно съдействие. Преди сполучливата си кариера в фамилията на Компанията Кока-Кола, той заема голям брой районни и световни функции в продължение на 10 години, в Procter & Gamble в Румъния и Швейцария.

В персонален проект, Бошко има деен интерес в подпомагането на локалните общности, който развива редом с виновните си корпоративни отговорности. Преди 8 години, дружно с брат си, основават IT център за деца в Сърбия, който по новаторски, изобретателен и интерактивен метод учи младежите на компютърно програмиране и цифрова креативност. Бошко Попесков има магистърска степен по електроинженерство от Белградския университет. Той ще се реалокира в София със брачната половинка си Йоана и щерка им Милена през идващите месеци.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР