Босът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че белите ще се

...
Босът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че белите ще се
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Славия няма да изпадне!

Босът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че " белите " ще се стабилизират и няма да изпаднат от efbet Лига. Президентът на най-стария столичен клуб добави, че не е не запомнил отхвърли на Ботев (Пловдив) да отсрочи мача сред двата тима, макар болните от COVID-19 на " Овча купел ". Стефанов приказва и за идния конгрес на Българския футболен съюз.

" Няма ужасно, Славия няма да изпадне. И да сте ни почитатели, и да сте ни от " доброжелателите " – бъдете спокойни! Като виждам обаче два клуба от " А " група вървят към банкрут. И двата го докараха до такава степен, че почитателите им събират пари. Е, това обикновено ли е?! Какви шефове, какви ръководители сте, щом почитателите ви събират пари! След някоя и друга загуба обаче на почитателите може да им писне и да ги подкарат. По-добре да банкрутират и да почнат начисто, по този начин мисля аз.

Не съм не запомнил отношението на Ботев! Помагали сме им, само че не щеш ли те отхвърлиха да ни влязат в състояние. Нищо не е забравено, нищо не е простено. Сега всички заболели са под карантина, добре са момчетата, съблюдаваме разпоредбите. Първенството се организира в странна конюнктура: тук инфектирани, там инфектирани, отсрочват се мачове, ту има аудитория, ту няма, само че какво да вършим – по този начин е в цяла Европа.

Не знам по кое време ще е идващият конгрес на БФС, обстановката виждате каква е. Който застане отпред обаче би трябвало да работи като доктор – бърка в раната на надълбоко и реже, маха всичко. Трябва кюретаж, както споделям аз. Трябва да се направи нещо за българските футболисти, не може толкоз чужденци да има. Вземи трима-четирима качествени чужденци, добре, но от 20 футболисти 16 да са ти чужденци… Не е добре това.

Онзи ден си пуснах мач по малкия екран, играеше Берое. Гледам единствено чужденци, зачудих се дали съм на канала с българското състезание. По едно време видях един българин на терена и си крещя: " А, добре, нашето е ". Не е добре това за нашия футбол. Ако са двама-трима положителни, става, но иначе…

Съдийството също е проблем. За интернационалните съдии се явяват тези, които тичат най-вече или тези, които владеят добър британски език. И един, който е човек на индивида. Това е шуробаджанащина! Не се гледа кой арбитър има най-вече мачове и минимум неточности. Затова споделям – новият президент да поставя хирургическите ръкавици и да бърка в раната ", показа Стефанов пред Sportal.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР