Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция преди началото на

...
Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция преди началото на
Коментари Харесай

Шефът на Славия скочи на Киро: Колегата ми се казва Младен Йорданов Михалев, не Маджо! Премиерът ще се извини ли?

Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде конференция преди началото на пролетния дял в efbet Лига. На нея той разяснява думите на премиера Кирил Петков от през вчерашния ден по отношение на бизнес колегата на Стефанов Младен Михалев. Президентът на " белите " се върна към средата на 90-те години, когато той и Михалев избавят от банкрут най-стария столичен клуб, предава sportal.bg.

" Преди 26-27 години, когато се захванахме със Славия, бяхме твърдо решени, той като някогашен състезател и аз като последовател на Славия, че ще създадем всичко допустимо последователите да не останат разочаровани и клубът да не банкрутира. Видяхме какъв брой доста деца желаят да спортуват и какъв брой доста младежи обичат този спорт. Държа да осведомявам премиера, че за тези години са минали хиляди деца в Славия. На година са по 500-600 деца, министър председателят може да сметне броя. Ние сме им дали опция на тези деца да осъществят фантазиите си. Възстановили сме оптимално всичко, каквото можем, без нито една стотинка отговорности, без заеми, без помощ от страната. Плащали сме си налозите през всичките тези години. Не изискуем 30-40-50 милиона, както други клубове. През цялото време Младен Михалев е бил мотор на това нещо, отсече Стефанов.

Искам тъкмо и ясно да кажа, че нямаме нито една държавна поръчка, нямаме нито един метър автомагистрали, нямаме нарушавания по Данък добавена стойност. Държа да кажа на премиера, че аз съм дал своя вот за него. Нека не разочарова такива като мен, тъй като господин Михалев се споделя Младен Йорданов Михалев, а не Маджо! Ако е играл с него, може да го назовава с това име. Завършил е " Харвард ", не " Мара Петлешкова ", добави шефът на Славия.

Знам, че ударите са и по банката. Добре е министър председателят да обърне внимание на думите на Бойко Рашков, че парите, които са изтеглени от банката, банката няма виновност. Винаги при поръчка от компанията, която желае да тегли пари, а на тази компания парите превежда страната, това става със единодушието на ДАНС. Банката и ние нямаме функционалности, с цел да спрем това нещо, отсече Стефанов.

Само 8 милиона са изтеглени от нашата банка, а другите хиляди милиони от кои банки са изтеглени? Господин министър председател, за какво хвърляте в общественото пространство името на един човек, който от самото начало е работил, с цел да избави тази банка. Ние сме се борили парите на жителите да не се изгубят. Знаете какъв брой банки банкрутираха. Нито един човек не е изгубил една стотинка от нашата банка. Господин министър председател, не ни разочаровайте! Ние сме хората, които са дали своят вот за вас, безапелационен е Венци Стефанов.

Бъдете по този начин добър или да се информирате тъкмо, или да не говорите неща, които нямат връзка с истината. Аз бих се извинил, откакто ревизира. Знам, че няма да го извършите, само че най-малко си замълчете ", разяснява още Венцеслав Стефанов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР