Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви в типичния си

...
Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви в типичния си
Коментари Харесай

Крушарски: Дали ще платя на играчите, или няма да платя, си е мой проблем!

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски съобщи в типичния си жанр, че отборът му към момента не се е пробудил от зимния си сън.

" Локомотив е в спяща обстановка. Още сме в зимен сън. Като стартираме да играем, ще видите какво ще стане. Видяхте в Германия какъв брой контузени има на старта. При нас няма да е по-различно, като се изключи няколко тима, които са упражнявали. Ако излязат двама заболели и какво вършим? Кой може да подсигурява, че шампионатът ще приключи? Ние сме подготвени и за борбата за купата, и за шампионата. Сега ще играем без аудитория. Ние сме си или втори, или трети. Купата ще я борим до последно, няма да я дадем толкоз елементарно. А дали ще платя, или няма да платя на играчите, си е мой проблем. Най-важното е, че сложих ред в къщата. Имам си бащица треньор, който като каже " А ", и всички почват да редят писмеността. И на мен ми доставя наслаждение да ги виждам по какъв начин дрънкат тимовете наред ", сподели предприемачът пред Българска национална телевизия.

За това кое го е предиздвикало да купи от билетите на Левски за концерта на 24 май във връзка 106-ата годишнина, той съобщи: " Срещна ме Тити и ми предложи да купя билети. Какво, да му откажа ли?! Това е един жест. На човек се оказва помощ, когато е в неволя. А ние, българите, сме привикнали с приказката за Нане и Вуте. Трябва най-сетне да погледнем трезво и да тръгнем нанякъде. Дал Пеевски пари, ами и на мен да ми даде и аз ще ги взема. Аз също постоянно съм подготвен, стига да мога, да оказвам помощ. Затова съм на всички места гонен и на всички места признат. Аванта не съм пускал на никого. В спорта има великодушие. Аз им оказвам помощ на Левски, само че и в този момент ще ги бием за купата. Нещата имат две гледни точки, че имат потребност да им се помогне, а другата е, че ще играем мъжки и ще ги бием. Какъв е казусът? ", съобщи Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР