Босът на Ботев Георги Самуилов изрази официално благодарност, че премиерът

...
Босът на Ботев Георги Самуилов изрази официално благодарност, че премиерът
Коментари Харесай

Собственикът на Ботев Пд благодари на Борисов, че държавата ще дострои Колежа

Босът на Ботев Георги Самуилов изрази публично признателност, че министър председателят Бойко Борисов разгласи, че стадион " Христо Ботев " ще бъде достроен с държавни пари. Припомняме, че министър-председателят в събота изясни, че " щом е заречен - ще го извърши ". Борисов реагира, откакто почитателите на " канарчетата " проведоха серия от протести  за дострояването на Колежа. Сега петролният необут Георги Самуилов реши да пусне позицията си в уеб страницата на клуба:

Уважаеми ботевисти,

От името на управлението на ПФК " Ботев Пловдив " и като негов президент показвам нашата признателност към министър-председателя Бойко Борисов за решението му стадион " Христо Ботев " да остане общински и да бъде издигнат с държавно финансиране, а сегашната концесия да бъде прекъсната. Правителството неведнъж е показвало, че извършва поредна политика за създаване и реновиране на спортната база в цялата страна.

Това е най-хубавото деяние и най-сигурният метод клубът да се върне в своя дом – „ Колежа “, съгласно закона. Решението е напълно в изгода на първо място на ПФК " Ботев Пловдив " и почитателите. То е дълновидно и във връзка с развиването на футбола в града и като цяло за българския спорт.

Благодаря на футболистите на " Ботев Пловдив " и екипа, които стоят зад тима и демонстрират положителни резултати в последно време. Всички те знаят какъв брой значима е вашата поддръжка от трибуните и какъв спомагателен тласък за по-добро показване ни носи.

Оттук нататък помиряването в името на ПФК " Ботев Пловдив " и съдействието са основни за бъдещето на обичания ни тим!

С почитание,
Георги Самуилов
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР