Боряна Калейн продължава със силното представяне на Световната Купа в

...
Боряна Калейн продължава със силното представяне на Световната Купа в
Коментари Харесай

Боряна Калейн със злато на обръч и бронз на топка

Боряна Калейн продължава със мощното показване на Световната Купа в София. Родната прелест през вчерашния ден завоюва сребро в многобоя, а през днешния ден завоюва злато на обръч и бронз на топка.

Калейн показа обръча си по превъзходен метод - съсредоточено и на високо движение. Тя справедливо получи и най-високата оценка в самостоятелното - 26.150.

Зад нея се подредиха представителката на Беларус Анастасия Салос и тази на Израел Линой Ашрам. И двете получиха оценка от 26.100, само че Салос беше оценена по-високо за осъществяване и по този начин изпревари своята съперничка.

Не по този начин обаче стояха нещата вув финалите на топка. Българката показа лиричното си комбиниране под съпровода на " Вечеряй, Радо " и въпреки че не позволи неточности, получи ниска оценка за представянето си. Калейн беше оценена с 25.500, което й отреди трето място и бронзовв орден. Пред нея се подредиха Линой Ашрам с 26.500 и Алина Харнаско с 25.850.

Другата ни представителка в самостоятелното Катрин Тасева остана четвърта във финала на топка. Тя изигра устойчиво съчетанието си и получи оценка от 24.400.
 Боряна Калейн: Справих се по най-хубавия метод на този стадий
Боряна Калейн: Справих се по най-хубавия метод на този стадий

" Имаше напрежение, защото е доста друго да играеш на родна земя "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР