Борусия (Дортмунд) ще плати на Манчестър Юнайтед за Джейдън Санчо

...
Борусия (Дортмунд) ще плати на Манчестър Юнайтед за Джейдън Санчо
Коментари Харесай

Борусия си върна Санчо, но само под наем

Борусия (Дортмунд) ще заплати на Манчестър Юнайтед за Джейдън Санчо общо към 3.5 милиона евро за шестте месеца, през които ще има англичанина чартърен. Това твърди немският публицист Флориан Плетенберг.

В упомената сума се включва както таксата за самия наем, по този начин и частта от заплатата на крилото, която ще бъде платена от немския клуб.

20-кратният първенец на Англия ще продължи да покрива останалата част от възнаграждението на Санчо. Информациите по тази точка към момента се разминават. Според някой източници Манчестър Юнайтед ще заплаща половината от заплатата на играча, а съгласно други става дума даже за цели 2/3 от възнаграждението му.

И Плетенберг, и Фабрицио Романо осведомят през днешния ден, че договарянията бързо са напреднали и защото всички страни желаят да се стигне до договорка, прехвърлянето може да бъде финализиран до дни.

Санчо ще се опита да възкреси кариерата си в клуба, в който блесна с 50 гола и 64 асистенции в 137 мача. В Манчестър Юнайтед той остана доста надалеч от тези достижения и изигра 82 срещи, в които осъществя 12 попадения и записва шест голови подавания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР