Борусия Дортмунд продължи договора на английския младежки национал Джейми Байноу-Гитънс

...
Борусия Дортмунд продължи договора на английския младежки национал Джейми Байноу-Гитънс
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд удължи договора на английски талант

Борусия Дортмунд продължи контракта на британския юношески национал Джейми Байноу-Гитънс до лятото на 2028, оповестиха от немския футболен клуб. 19-гоидшният състезател бе притеглен през 2020 от Манчестър Юнайтед и вкара три гола в 21 мача в Бундеслигата, само че пропусна предния сезон поради контузия.

" Джейми е план за бъдещето. Той е крило със забележителна скорост, който търси интензивно обстановки за надиграване един на един. Неговите механически умения са поразителни и той е постоянно кадърен да основава положения или да ги приключва самичък ", съобщи спортният шеф Себастиан Кел.

" Убедени сме, че неговото развиване като футболист е надалеч от приключено и се радваме, че той се обвърза за дълъг интервал от време с Борусия Дортмунд. Джейми го направи, макар че към него имаше интерес от някои други огромни европейски клубове ", добави той.

" Радвам се, че Борусия Дортмунд ми даде опция да подпиша дълготраен контракт. Последните месеци бяха сложни за мен, само че клубът ме поддържаше безусловно. Тук се усещам удобно и желая да направя идната стъпка в кариерата ми в Дортмунд ", показа Байноу-Гитънс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР