Борусия (Дортмунд) е поредният футболен клуб, който ще работи с

...
Борусия (Дортмунд) е поредният футболен клуб, който ще работи с
Коментари Харесай

"Амазон" ще излъчи документална поредица за сезона на "Борусия"

Борусия " (Дортмунд) е следващият футболен клуб, който ще работи с електронния колос " Амазон " за основаване на документална поредност. Компанията разгласи, че ще излъчи четири серии, които ще опишат за миналия сезона на жълто-черните – 2018-19.

Документалната поредност ще бъде излъчена през август. Тя ще покаже както сезона в Бундеслигата, където " Борусия " остана зад " Байерн " (Мюнхен), по този начин и представянето в Шампионската лига. В европейсите шампионати отборът отпадна на осминафинал, където беше отхвърлен от " Тотнъм ".

Режисьор на поредицата за " Дортмунд " ще бъде германецът Альоша Паузе. Той е създател на няколко документални кино лентата за футболисти, измежду които Месут Йозил и Марио Гьотце. В своята работа Паузе се концентрира и над хомофобията във футбола. Поредицата за " Дортмунд " ще бъде налична в над 200 страни, чрез платформата Amazon Prime.

През предходната година " Амазон " излъчи филм и за " Манчестър сити ", който сподели фрагменти от пътя на " жителите " към купата във Висшата лига, със извоюваните рекордни 100 точки. Поредицата за " Сити " беше измежду най-успешните планове на " Амазон " в последните години.

Електронният колос се конкурира с " Нетфликс " в стрийминг услугите, като снимането на документални поредици за спортни тимове са измежду най-разпространените планове в последните години. " Нетфликс " излъчи сходен филм за " Ювентус ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР