Борисов заяви, че можел да каже: Президента Радев е ортак

...
Борисов заяви, че можел да каже: Президента Радев е ортак
Коментари Харесай

Не Радев, а Борисов е бил ортак с Черепа. После с Шиши и Гешев го удариха

Борисов съобщи, че можел да каже: Президента Радев е съдружник с Черепа. Защото Радев бил споделил, че е съдружник с Пеевски. Борисов мисли, че е споделил нещо мъдро и на място. Излъгали са го. Нещо повече, в случай че Радев на следващия ден съобщи, че с изключение на с Пеевски, Борисов е бил съдружник и с Черепа, отново ще е прав. Самият Васил Божков неведнъж декларира, че е имал голям брой срещи с финансовия гуру на Борисов Владислав Горанов, който представлявал премиера, а и със самия министър председател.
Показа документ за изтеглени кеш 67 млн лв., които дал на Горанов за Борисов. Пет години Владислав Горанов си е затварял очите за таксите, които Божков плащал за хазарта. Загубите за страната били към 500 милиона. Горанов като финансов министър е управлявал и отговарял за Комисията по хазарта. Пряк началник на Горанов е бил Борисов. ДАНС и Министерство на вътрешните работи са подчинени директно на Борисов. Оттам никой не му е подал нито един сигнал какво се случва с таксите в хазарта. Явор Колев от ГДБОП е бил член на комисията и си мълчал през всичките годинио. А може и да са подали инфо на Борисов, само че той да е осребрил информацията по познатия метод.

Дори единствено тези образци са задоволителни основният прокурор Иван Гешев да излезе от конспиративност и да се заеме с орташките истории на Борисов.

Борисов е бил другар и съдружник с доста хора, които по-късно е прегазвал, помагал да им се отнеме бизнеса, да бъдат упрекнати в какво ли не и вкарани в тъмницата даже.

Стив Джобс е споделил: Един слух става истина в мига, в който бъде публично опроверган .

Борисов направи тъкмо това. В четвъртък сутринта се появи като разгневен бик на брифинга на Щаба и опита да опровергае казаното от президента в сряда, а точно, че е съдружник с Пеевски. По този метод потвърди, че е правилно. Науката е описала това държание, когато гузният стартира да изяснява нещо, което в действителност желае да отхвърли. Като лъжецът, който става отегчителен по тематика, която желае да прикрие.

Темата ще продължи, защото занапред ще се разнищва присъединяване на Борисов в декларираното предпочитание на Пеевски да превземе частта на Божков в хазартния бизнес, сделките по какъв начин Божков да бъде ударен и включването на прокуратурата и Горанов в тази война. Ще е забавно четиво, а за някои участници - много неприятно. И с последствия.

Емил Азар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР