Борисов в типично негов стил не иска да ни се

...
Борисов в типично негов стил не иска да ни се
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Симпатизантите и членовете на ГЕРБ трябва да знаят кой реди листите им

Борисов в типично негов жанр не желае да ни се сърдят руснаците и Путин за позицията му за Алексей Навални. Но от това „ мусене “, Борисов трансформира страната ни в подвластна от енергийните планове. Това за следващ път демонстрира, че Борисов има избрана взаимозависимост от прокарването на съветските ползи на територията на страната, което е в ущърб на националните ползи и за сметка на българския поданик. Това сподели ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването "Денят с Веселин Дремджиев " по TV+ и TV 1.

Цветанов напомни за пасивното отношение на приемиера и за случая „ Скрипал “ и по какъв начин обществено го е порицал за реакцията му и акцентира, че човек би трябвало да е доста пореден в кардиналната си позиция.

С „ Турски поток “ виждаме, че по всяка възможност страната ни ще бъде глобена от европейските регулатори, а българският консуматор ще се окаже, че субсидира прекосяването на газ през България. От тази позиция би трябвало да има доста по-силна съпротива в българския парламент, която да изрази своето мнение, само че виждаме, че Българска социалистическа партия и ГЕРБ в тази обстановка се пресичат и са дружно. Движение за права и свободи в техен жанр ще замълчат и няма никаква изясненост за този контракт. Въпросът, който зададох към ръководещите и по-точно към Теменужка Петкова, Томислав Дончев и към Бойко Борисов e имало ли е срещи сред тях и хора от забранителния лист на Европейски Съюз и на Съединени американски щати на територията на страната и отвън рамките ѝ. От тази позиция виждаме, че към този момент четвърти ден няма безусловно никакъв отговор, съобщи Цветанов.

Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа сподели, че желае да получи отговор на заложения от негова страна въпрос, с цел да може да продължи. Той акцентира, че пита за лица, които са били свързани с „ Южен поток “ – съществени хора и фактори, които са взели участие интензивно, в това което се е случвало. Разговорите са били извършени преди започването на „ Турски поток “.

По думите му „ Турски поток “ е философията на „ Южен поток “, само че с доста по-малко размер газ, който би трябвало да премине през това трасе. Като цел на тези диалози той дефинира резултатът, който имаме през днешния ден – „ Турски поток “, 3 млрд.лв. с вложител Булгартрансгаз и риск от този план да е напълно за сметка на българската страна. Русия няма никакъв инвеститорски детайл, а е била единствено реализатор на този план.

Поради неналичието на парламентарен надзор към изпълнителната власт, неналичието на действителна съпротива в българския парламент, се стигна до това положение и сме очевидци на това, което се пробва да направи държавното управление, с оповестяването за построяването на площадка на 7-и реактор на АЕЦ „ Козлодуй “ може да бъде построен с платеното съоръжение от „ Белене “.

„ Преди година и половина „ Турски поток “ се представяше като нещо извънредно значимо за енергийната сигурност на страната, а сега виждаме единствено вход и излаз без безусловно никакви разклонения “, напомни той.

Цветанов акцентира, че постоянно се е противопоставял от взаимозависимост към Русия, а Борисов е казвал, че ще вършим газов хъб, а сега подобен няма.

Казваше, че ще има концесионни такси за страната, а ние виждаме дълг от 3 милиарда лева и риск за страната ни, уточни Цветанов.

Председателят на "Републиканци за България " разяснява, че в един идващ парламент една анкентна комисия и възобновяване на парламентаризма в тази му функционалност да е надзор на изпълнителната власт ще могат да излязат доста истини.

,,За страдание това ще се случи след изборите, а до тогава ще ни се пускат съответните фалшив вести по тази причина какъв брой е прекрасен и сполучлив този план за България'', сподели Цветанов.

,,Тази симбиоза, изключително на локалните избори през 2019 година, беше доста мощно изразена, а за огромно страдание продължава и днес'', съобщи за връзките сред ГЕРБ и Движение за права и свободи Цветанов и даде за образец освобождението на трима министри от Борисов за това, че те са част от поддръжката, която получават от Движение за права и свободи.

Това бяха финансовият министър Владислав Горанов, вътрешният министър Младен Маринов и министърът на стопанската система Емил Караниколов. Това сподели доста ясно, че има такава симбиоза, има такава взаимозависимост. Още по-голям ще бъде въпросът, на който ще би трябвало да се дава отговор в идните избори – кой сега реди листите на Политическа партия ГЕРБ, съобщи Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

,,Това би трябвало да се знае от честните, работливите и стойностните симпатизанти на ГЕРБ. Реденето на листите не е на политически принцип и това, което би трябвало да създадат като номинации съответните регионални и общински структури. Това, което има като коментар от някогашни сътрудници и хора, които напущат ГЕРБ, е, че това се прави от Владислав Горанов, Георги Харизанов и по всяка възможност някой от тези министри ще откри водаческо място в листите на идните парламентарни избори. Много е значимо симпатизантите и членовете на ГЕРБ, които са дали своят вот редовно, да схванат истината за тази симбиоза Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ако се върнем единствено преди година в ловното стопанство „ Паламара “ при Бейзад, който беше регионалният водач на Движение за права и свободи, постоянно са се провеждали партийните срещи за разискване на разновидности за локалната власт, където са прикривани съответните претенденти на Движение за права и свободи или на ГЕРБ, в наличието на премиера и тогавашния регионален водач. Той по-късно беше изключен от Движение за права и свободи, само че отново е част от менторството, което демонстрира в района, познавайки доста добре обстановката'', даде за образец Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР