Борисов: Успешният процес бе между мен, Асен Василев и Христо

...
Борисов: Успешният процес бе между мен, Асен Василев и Христо
Коментари Харесай

Борисов: Успешният процес бе между мен, Асен Василев и Христо Иванов


Борисов: Успешният развой бе сред мен, Асен Василев и Христо Иванов. „ Успешният развой беше сред мен, Асен Василев и Христо Иванов “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Сливен.

Борисов разказа обстановката към неразбориите с избора на шеф и подуправител на НЗОК. Той е приел предлагането на Кирил Петков на доверие. За това е отказал и среща с министър-председателя акад. Николай Денков, по предложение на Мария Габриел и предпочел лидерска среща.

„ Истината е, че Мария Габриел ми беше написала през вчерашния ден, че желаят да ме видят с акад. Денков. Аз споделих: не, ще се видя с водача на Политическа партия Асен Василев и с водача на Демократична България Христо Иванов “, сподели Борисов и напомни, че са се срещнали в 10.00 часа и са говорили час и половина.

„ Зададох си моите въпроси, Асен Василев беше правилен. Излязохме дружно пред медиите и съобщихме, че вземаме двете оставки, връщаме крачка обратно, с цел да работим градивно за идващия избор на регулатори “, сподели Борисов и добави: „ Успешният развой, който направихме беше сред мен, Асен Василев и Христо Иванов “.

„ Стана рецесия в Народното събрание. Партията на смяната не си държи на думата “. Това сподели още от Сливен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Младежката организация на партията.

„ Те се изкълчиха и макар, че мина гласуването, не стана красиво. Стана по този начин, че една сходна формула на ръководство би трябвало да работи. Дори желая да им разясня причините. В медиите излезе, че все едно Николай Денков е пристигнал и им се е предиздвикал. Това не е правилно. На ГЕРБ мога да се карам единствено аз, а на мен – никой “, безапелационен бе Борисов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР