Борисов трябваше да натисне ръчната спирачка, за да спаси партията,“

...
Борисов трябваше да натисне ръчната спирачка, за да спаси партията,“
Коментари Харесай

Борисов натиснал ръчната спирачка, за да не се разцепи ГЕРБ, смята Плевнелиев

„ Борисов трябваше да натисне ръчната спирачка, с цел да избави партията, “ това съобщи президентът в интервала 2012-2017 Росен Плевнелиев по bTV във връзка неуспеха на договарянията и несполучливата ротация, които изпратиха страната на следващите предварителни избори.

От думите на Плевнелиев стана ясно, че е имало сюжет, при който „ Мария Габриел да докара до дъно договарянията и ГЕРБ да се разцепи на две, на три ". Според него кметовете от партията на Борисов „ ненавиждат ПП-ДБ “.

" Въпреки това Борисов държеше фронта и беше подготвен, само че най-после трябваше да се вземе това извънредно значимо решение ", съобщи Плевнелиев.

Той дефинира служебното държавно управление на Димитър Главчев като „ експертно “ и го прикани да работи за целите на страната, а точно участието в Шенген по суша и Еврозоната.

" Те нямат никакво време за губене ", сподели той и се обърна към народните представители с апел да си „ вършат акцията, само че и да свършат работа за страната ".

Държавният глава в интервала 2012-2017 година счита, че измененията в конституцията са били за положително.

" Смятам, че този ход, в който Народното събрание продължава да работи, е добър за българската народна власт. Това, че има ограничавания в избора на министър-председател също е добре ", сподели Плевнелиев.

Според него обаче е било неточност да се включва управлението на Българска народна банка в листата с опциите за длъжностен министър председател.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР