Борисов трябва да подаде оставка. Откакто вчера той заяви, че

...
Борисов трябва да подаде оставка. Откакто вчера той заяви, че
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Ние сами ще трябва да се освободим от Борисов, без ЕС /видео/

Борисов би трябвало да подаде оставка. Откакто през вчерашния ден той съобщи, че мафиотите, хазартаджиите са на улицата врече е да пристигна да се срещне с нас, тъй като той обича да се среща точно с такива хора.
Това съобщи пред БГНЕС на площад " Независимост " в сърцето на столицата, където са най-активните протестиращи, Ренета Инджова, някогашен министър-председател на България.

Тя повече не приканва институциите на Европейския съюз да вземат отношение, „ тъй като всеки, който вземе отношение към него значи, че желае да се избавя от кликата, която Борисов води “

„ Ние сами ще би трябвало да се освободим от Борисов, без Европейски Съюз. Важното е, че всички медии по света демонстрираха лицето на този мафиот “, акцентира първият български длъжностен министър председател и още веднъж повтори: „ Щом мафиотите са на улицата да пристигна и да се срещне с тях. Той доста обича да си поддържа връзка с тях “.

Ренета Инджова отхвърли да мнения концепцията, препоръчана от Движение за права и свободи предходната седмица за съставянето на експертен кабинет.

„ Няма да се изговарям по последващите дейности, тъй като до момента в който Борисов е на власт най-важното е живот без Борисов “, безапелационна е Инджова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР