Борисов се справя чудесно с прическата, нормално е да се

...
Борисов се справя чудесно с прическата, нормално е да се
Коментари Харесай

Коафьор: Дано прическата да не въздейства толкова, колкото посланието на политиците

Борисов се оправя отлично с прическата, обикновено е да се подстригва самичък, разяснява в предаването „ Тази сутрин” коафьорът Ивайло Колев. Според него обаче за дамите е задърлжително най-малко два пъти в седмицата да вървят на сешоар.
Борисов: Много желая да имам коафьор, само че се подстригвам самичък Премиерът отговори на обвиняванията, че следи Мая Манолова, до момента в който си прави прическа
Тенденциите за дамите в българската политика е къси руси коси, уточни още Колев.

Според него Мая Манолова е избрала вярна прическа. „ Отива и на лицето”, разяснява още той.

„ Йорданка Фандъкова е с сходна прическа, само че не е същата. Това е емблематична прическа – на основната редакторка на американското фешън списаниу „ Вог” - Анна Уинтур.

Може би е заложила на несъмнено, Анна Уинтур е с тази прическа от 20 години”, разяснява още коафьорът.

Дано прическата да не влияе толкоз, колкото посланието, уточни обаче той и акцентира, че първото доверие идва от външния тип.

За Менда Стоянова Ивайло Колев означи, че също е избрала подобаваща прическата, само че той би я трансформирал – може да е по-дълга косата и да е с по-дълъг бритон.

„ Прическата на Корнелия Нинова е супер, просто да я изсветли – един два тона, само че да не става руса”, сподели още Ивайло Колев.
Жените в политиката и правото да вървиш на коафьор Коафьор направи разбор на прическите на Мая Манолова и Йорданка Фандъкова
Само мъжете могат да си мият косата всеки ден, при дамите е доста мъчно това да се прави, означи още коафьорът. По думите му всички артикули, които употребяваме за нашата коса ни вредят – и шампоаните, и маските. За това дамите е добре да мият косата си и да си вършат прическа два пъти в седмицата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР