БОРИСОВ СЕ ОКАЗА МЪЖ, НЕ ИЗБЯГА, СРЕЩНА ТЕРОРА ЧЕЛНО. ДА

...
БОРИСОВ СЕ ОКАЗА МЪЖ, НЕ ИЗБЯГА, СРЕЩНА ТЕРОРА ЧЕЛНО. ДА
Коментари Харесай

Борисов се оказа мъж, не избяга, срещна терора челно! Да му мислят Петков и Рашков, злото ги чака!

БОРИСОВ съдебна експертиза ОКАЗА МЪЖ, НЕ ИЗБЯГА, СРЕЩНА ТЕРОРА ЧЕЛНО. ДА МУ МИСЛЯТ СТРАХЛИВЦИТЕ ПЕТКОВ, ВАСИЛЕВ И РАШКОВ, КОИТО АРЕСТУВАТ ХОРА ПРЕД ДЕЦАТА ИМ

Бойко Борисов, несъмнено, е знаел за готвения арест. Няма по какъв начин другояче, в случай че през вчерашния ден през целия ден Кирчо и Кокорчо са привиквали в кабинета си полицейски шефове да им разпореждат обиски. Все някъде по трасето е станал „ теч “.

Бойко Борисов обаче се оказа мъж и не избяга, както избягаха тези, които заплатиха за ареста му – Васил Божков и Цветан Василев. Даже противоположното, Бойко Борисов финтира живата верига на симпатизантите си пред дома му в Банкя и потегли към килията със лична кола. Без да прави панаири, с цел да избегне ексцесии, възможни кръвопролития.

Бойко Борисов към този момент завоюва борбата на полето на морала. Загубиха я страхливците Петков, Василев и Рашков, които изпратиха полиция в домовете на политическите си съперници, с цел да ги задържат назидателно, пред околните им. За да разстроят фамилиите им за цялостен живот и нанесат нелечими рани върху душeвността на децата им.

Бойко Борисов е бил задържан пред очите на двамата си невръстни внука. В бащината си къща.

Севделина Арнаудова е била задържана пред очите на осемгодишната си щерка.

„ Нахълтаха у дома десетима, до момента в който вечеряхме. Не показаха никаква заповед. Започнаха обиски, тършуваха дори в кухненските ни шкафове и баните. Детето се разплака, изпадна в шок…Попитах ги – не можеше ли да я повикате с призовка, денем, за какво го вършиме пред детето. Те ми дадоха отговор – можеше, само че ни беше подредено да го създадем пред детето… “, описа ми Дилян Димитров, брачният партньор на Севделина Арнаудова.

Хайде в този момент отново прочетете последното – „ беше ни подредено да я арестуваме пред детето “, и признайте по какъв начин се почувствахте. Все едно какво мислите за Бойко Борисов, Севделина Арнаудова, ГЕРБ и цялата ни смахната политическа действителност. Все едно от коя партия сте и за кого гласувате. Тук приказваме за напълно друго – полицията нахълтва по къщите и води хора пред децата им. Годината не е 1944-а, а 2022-а. Новият Девети септември е пристигнал с смяната, която продължава и ще продължава да арестува. Защото това е предсмъртният й спазъм, мъката да се задържи във властта. И тъй като вниманието би трябвало да бъде отвлечено – от идното ни присъединяване във войната, от сметките за ток, газ и бензин, от неуспеха в борбата с ковида, от неналичието на План за възобновяване, от невижданата неплатежоспособност на шепа авантюристи да упражняват политическите си правомощия…

Историята сочи, че това не свършва добре. За палачите. Злото е бумеранг, който постоянно се връща.

От профила във фейсбук на журналиста Недялко Недялков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР