Борисов, пиша Ви бавно, за да разберете добре. Така започва

...
Борисов, пиша Ви бавно, за да разберете добре. Така започва
Коментари Харесай

Мия Бабикян: Борисов, пиша Ви бавно, за да разберете добре

Борисов, пиша Ви постепенно, с цел да разберете добре. Така стартира поста си във фейсбук Мия Бабикян и продължава:

От 40 дни моят татко - Арман Бабикян, част от демоничното Отровното трио, приканва за ненасилие против органите на реда и за кротичък митинг, дружно с Велислав Минеков и Николай Хаджигенов. Защо ли? Защото са уверени демократи и европейци, познаващи Конституцията и правата на българските жители, за разлика от Вас.

Ето за какво Беларус и Ливан не са мотив. Ние желаеме път напред към Европа и сме страна в безапелационна поддръжка на Всеобщата декларация за правата на индивида. А Вие единствено по този начин говорите, че сте “европеец” и “пазите народа от комунистите и Румен Радев”. Ваша провокаторка с торбичка Billa оня ден ме причака на улицата с професор Минеков и ни назова “платени руснаци на Божков”, до момента в който вървяхме умерено и разговаряхме за статуя. После отиде да си “извоюва” парите и пред Министерски съвет, където към този момент имаше камери на медии.

Аз не не помня и първите Ви агитки, които хвърляха стъклени бутилки по полицията, а с моето семейство тичахме сред тях да ги събираме и връщаме на органите на реда.

Аз не не помня и по какъв начин бях първият “жив щит” с моите другари, знаейки, че просто с тяло предпазваме родолюбци, български момчета служители на реда, които желаят да падне Вашата отвратителна власт, в която Вие поръчвате тяхното оскърбление и ги карате да вървят против достойнството на пагона.

Аз не не помня ТехПарка - побоят измежду бял ден, от който Вие се скрихте, извикан от опозицията в Народно събрание. Унижението на четвъртата власт, на Genka Shikerova и Polina Paunova.

Аз не не помня по какъв начин бе поръчано да пребият Евгени, момичето и другите слънца, интелигентни, учили в чужбина, с цел да ни уплашите и да се приберем от улиците. За Вас пълзят подозрения, че внедрявате чиновници на Делта гард в Столична дирекция на вътрешните работи - по този начин пишат хората в интернет.

Три пъти нощес протестиращите на Ситняково желаеха да пуснат Вашата провокаторка да си отиде, тъй като в колата има деца.

До 3:05 часа вечерта на 17 против 18 август от Първо РПУ на “Шипченски проход” с главно авторитетно лице Груев и служител на реда Стоянова, чакахме трите имена на Провокаторката, които не ни бяха предоставени. Освен първото, изпуснато по неточност някак от Груев, мислейки си, че не го записваме, което бе “Елена някаква си, ще проверя”.

В следствие очевидно Груев е видял на камерите, че снимаме и отхвърли да даде на адв. Mincho Spasov и адв. Велчева трите имена на човек, който би следвало да бъде упрекнат за опит за съзнателно ликвидиране, форсирайки колата си на два пъти в протестиращите. Въпреки че Груев даде обещание и излъга неведнъж, както и че призна, че няма проблем с това да наруши закона. Записите са факт. А “Елена някаква” не е била записана с три имена на входа на РПУ-то, където е давала показания, само че не и проби за алкохол и опиати. Тръгна си с такси.

Полиция, която да ни пази от дни към този момент нямаме, точно по Ваше убеждение.

Във Варна и в София има ранени.

Борисов, Вие бихте задържали властта с цената на човешки животи. Да живее “демокрацията” Ви. Знаете ли, когато Милен Цветков ме предложения за изявление, тъй като Вие не допускахте, че българите в чужбина би трябвало да могат да гласоподават и че това е тяхно право като български жители, бе тъй като написах “писмо” до Вас. Започваше по този начин: “Аз съм една елементарна студентка”...

Борисов, приключих две висши образования, само че не това е значимото. Не съм нищо друго, с изключение на възпитавана от най-честния и кардинален човек, който познавам. Оставам в България вечно, с цел да работя за Нея, а това значи и против всички, които желаят да я задушат и трансфорат в пълноправна тирания. Тоест хора, подозирани в незаконни дейности, които ще “пишат” новата Конституция.

Протестите ли ще възбраните в нея? Ще сложите мажоритарни депутати, с цел да задушите всеки различен и да останете единствено ГЕРП и Сарай на власт?

Ще има ли още опити да пращате хора да дискредитират демократите по митингите? И оня ден имаше един, само че номерът му не мина. Не снимахме лайв, уви!

И да изкарате най-големия интернационален посланик, и единствен прочел повече от половин книга човек от ГЕРП да Ви смени, с цел да се разотидат хората, няма да съумеете. Ние към този момент сме пестник. Не “някакви” и “други”, а народ, семейство, българи-родолюбци, не лъжепатриоти като Вашите.

Сбогом! Никога няма да ми липсвате Вие, който прогони 2.5 милиона от тези, които доста обичат да стачкуват и да Ви ненавиждат “платено от Черепа и Цветан Василев”. Сбогом на вашия диктат! Снощи пристигна началото на Вашия честен и човешки провал, който търпяхме прекомерно дълго.
Сбогом.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР