Борисов е решен да остане. Отдавна не съм го виждал

...
Борисов е решен да остане. Отдавна не съм го виждал
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Борисов е решен да остане

Борисов е решен да остане. Отдавна не съм го виждал толкоз решен. Това сподели в предаването "Референдум " социологът Първан Симеонов във връзка митингите с искане за оставка на държавното управление и основния прокурор.

Събитията наподобяват на тези от 2013 година, единствено че този път в тях има червен колорит - Българска социалистическа партия. ГЕРБ са съумели да съберат всички свои съперници дружно, а това не е смешка работа, добави той.

Херо Мустафа след среща с Борисов: Не съм желала оставки, "Никой не е над закона " се отнася за всички

Понеже ГЕРБ ръководят от 10 години, има известно изхабяване, това е обикновено. Радев отигра доста бързо тази топка, която Христо Иванов му подвигна. Аз нямам доверие, че му я е вдигнал преднамерено. С акцията на плажа в "Росенец " "Демократична България " напипа едно болно място в българското общество, съобщи Симеонов.

Борисов в последно време много пофлиртува със западняците, а в това време строи газопроводи с руснаците, което може да ни докара до извода, че надали има поръчка извън за свалянето му. Реално видяно, обстановката не е чак толкоз нагнетена, колкото ни я демонстрират по тв приемника, само че и не е толкоз безметежна. Напрежението се натрупа и в даден миг и една капка може да прелее чашата, разяснява политическият анализатор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР