Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Георги Иванов и Борислав

...
Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Георги Иванов и Борислав
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Цял свят видя какво представлява българският футбол днес

" Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Георги Иванов и Борислав Попов. Това са най-големите виновници и отговорници за цялата тази обстановка, която се случи нощес ". Това съобщи Стилиян Петров пред Българска национална телевизия по отношение на кървавите митинги против управлението на БФС в четвъртък.

" Защо хора с персонални ползи сложиха българските почитатели един против различен? Беше им отнето правото да изкажат прочувственото си мнение за всичко протичащо се в българския футбол. Сигурен съм, че част от полицията, която охраняваше тези „ отличници “, тъй като по този начин се назовават те, се изправиха против своите събратя почитатели. Защото доста от служителите на реда също са почитатели на футбола.. Всички почитатели излязоха да покажат своето мнение. Много мои другари бяха на този митинг, бяха оставени да търсят правата си отвън стадиона. Момчетата изиграха доста мощен мач, само че не получиха поддръжката на почитателите. Защо би трябвало да се стига до тази кулминационна точка да изправяме българските почитатели един против различен ", сподели Петров.

" Ръководството на БФС да си поеме отговорността за това, което направи през вчерашния ден. Най-правилното нещо е това и всичко го споделят в 18-ата минута на всеки мач. Когато има мощни претенденти за президент на БФС, тогава е по-лесно, тъй като се основават диспути. Страх ги е от това, когато не могат да управляват нещата със закани. Хората, клубовете, би трябвало да имат свободно мислене за тяхното развиване “, продължи някогашният национал.

" Румъния преди четири години смениха президента на футболната федерация. Те направиха доста за инфраструктура и във всяко едно отношение. В момента са на една победа от класиране на Европейско. За страдание ние сме изостанали доста, само че може да се случи. За да стане тази смяна, трябват мощни хора. Целият свят видя какво съставлява българския футбол, какви хора и с какви решения управляват. Да показваш междинен пръст на футболните почитатели и публицисти, това е нецензурност ", приключи той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР