Борислав Михайлов в най-близко бъдеще ще сдаде поста президент на

...
Борислав Михайлов в най-близко бъдеще ще сдаде поста президент на
Коментари Харесай

Боби Михайлов се маха от БФС преди Коледа

Борислав Михайлов в най-близко бъдеще ще сдаде поста президент на БФС. Това може да стане още преди Коледа, разкриват сътрудниците от Новспорт. В момента вървят две различни благоприятни условия, които да смъкват някогашния вратар на националния тим от комфортното кресло.

На първо място е опцията в Търговския указател да откажат регистриране на избора на президент по време на Извънредния конгрес на 12 октомври. Това е безусловно действително, тъй като откакто в залата беше оповестено, че 483 делегати имат право на глас, за победа на първи тур са нужни 242 вота. По време на гласуването Михайлов получи поддръжката на 241 души, само че необичайно за какво беше разгласен за победител. В съда, обаче " не имат вяра на сълзи " и по тази причина съвсем несъмнено това ще бъде отхвърлено. Кликата на Боби има 14 дни да внесе протокола, които изтекоха през вчерашния ден, 26 октомври.

Ако съдът реши да отхвърли вписването на някогашния вратар на националния тим, това значи автоматизирано нов конгрес. Нещо повече - той няма да бъде проведен от Михайлов, тъй като на 12 октомври бе гласувано преустановяване на пълномощията му. Той ще се яви като редови претендент, а въз основата в Бояна ще бъде назначено " служебно държавно управление ", най-вероятно отпред с изпълнителния шеф Борислав Попов...Едва ли резултатът при гласуването ще е в интерес на Боби...

Втората сюжетна линия за рухването на Михайлов е свикването на нов ексклузивен конгрес с гласовете на 1/3 от клубовете, имащи право на глас. Тази процедура към този момент е стартирала и скоро нужната численост ще бъде набавена. Следва познатата процедура - привикване от съда при избран дневен ред и гласоподаване, което надали този път ще бъде в интерес на 16-годишният държател на българския футбол.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР