Борислав Михайлов подаде оставка като президент на Българския футболен съюз,

...
Борислав Михайлов подаде оставка като президент на Българския футболен съюз,
Коментари Харесай

Борислав Михайлов подаде оставка

Борислав Михайлов подаде оставка като президент на Българския футболен съюз, това заяви самият той след съвещанието на Изпълнителния комитет на централата.

" За да са спокойни всички, подадох оставка ", съобщи Михайлов на конференция пред медиите. Той акцентира, че отдръпването му не е поискано от нито един от футболните клубове.   " Нито един клуб не ми желае оставката, а мен ме избират клубовете ", сподели още той.

" Откакто се завърнах отпред на БФС, всички участници в процеса понесоха големи рецензии . Да, националният тим не се показа на равнище. Всичко останало, което е зависело от мен, е било изпълнено. Българският футболен съюз разви система за развиване на млади гении, която ще бъде показана през декември. Инвестирахме в българското състезание -   да е оптимално дейно. Подписахме анекс за телевизионните права. Установихме партньорски контракти, с цел да повдигнем равнището на българския футбол. Само от моето завръщане насам са въведени в употреба 19 терена. Организационната конструкция бе актуализирана с млади и кадърни хора. Щяхме да създадем още повече, в случай че не се бяхме трансформирали в отдушник. Истински горделив съм от постигнатото . Това са обстоятелства, а против тях никой няма да каже нищо ", сподели още Борислав Михайлов и добави: " Горд съм с моя екип и им благодаря за усърдната работа в тази ненормална конюнктура ".

Временно функционалностите на президент на БФС ще извършва Михаил Касабов , откакто Емил Костадинов е отказал да заеме поста.

На 6 декември ще се организира ново съвещание на Изпълкома, на което ще бъде планувана дата за конгрес, на който да бъде определен нов президент.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР