Борислав Михайлов няма намерение да си тръгва от БФС. Това

...
Борислав Михайлов няма намерение да си тръгва от БФС. Това
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Борислав Михайлов няма намерение да си тръгва от БФС

Борислав Михайлов няма желание да си потегля от БФС. Това разгласи в предаването " Тази заран " по bTV дългогодишният капитан на националния тим Стилиян Петров, който е част от екипа на претендента за президент Димитър Бербатов.

" След последния Изпълком видяхме, че тези хора, които управляваха 18 години, не са си трансформирали мнението, визията, метода на мислене. Има три значими точки, които направиха усещане.

В сряда беше гласувано да се не впише Михаил Касабов в регистъра като президент. Това значи, че Борислав Михайлов продължава и желае да бъде началник на БФС.

Второто е затварянето в столичен хотел, където ще бъдат може би вкарани толкоз доста хора и клубове, с цел да могат да се управляват и да се следи гласуването. Залата е доста по-малка, медиите няма да участват. Не желаете ли да отразявате какво става на един конгрес на БФС? Да покажете какъв е процесът, да види обществеността по какъв начин се управляват тези делегати, когато се сложат в една дребна зала? Отново ще опитат да манипулират този конгрес.

Най-интересното от през вчерашния ден е изявление на човек от Изпълкома, който е декларирал, че ще се кандидатира единствено и единствено да апелира този конгрес. Разбира се, че не е смешка. Това е техният метод на работа, тяхното мислене от доста години ", проучва Петров.

Той акцентира, че в този момент ориста на българския футбол е в ръцете на клубовете. " Ако желаят да продължат в проваляне, без финансиране и конструкция, ще изоставаме от ден на ден и повече даже от нашите съседи. Да не приказваме в световния пейзаж на международния футбол.

Да се надяваме, че Михайлов няма да продължи и в УЕФА, тъй като той и хората към него сложиха българския футбол на колене. Страхът от това какво ще откри идващият президент е огромен. Има терзания да не се стигне до затвор, както се случи в Румъния. Те взеха решение да изчистят своя футбол и виждаме какво реализират 4 години по-късно. "

" Ние представяме нашата идея към този момент две и половина години, обиколихме страната, показахме програмата пред почитатели, клубове, кметове. Отново ще го създадем доста скоро. И всички вие ще получите обновената стратегия, която може да обсъждате. Някой от вас видял ли е спор сред претенденти за президенти? Сегашните ръководещи работят за персоналните си ползи, а не за положителното на българския футбол. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР