Борислав Михайлов не се смята за виновен за неуспехите на

...
Борислав Михайлов не се смята за виновен за неуспехите на
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Нямам вина за неуспехите на националния отбор

Борислав Михайлов не се счита за отговорен за неуспехите на националния тим. " Лъвовете " не са играли на огромен конгрес от Евро 2004 в Португалия, а някогашният вратар ръководи БФС от 2005 година Според него всичко било безупречно до излизането на футболистите на терена. Боби през вчерашния ден чества 60-годишен празник и изрично съобщи, че има още 3 години до края на петия му следващ мандат. През 2013 година в навечерието на изборите Михайлов обаче сподели същото.
" Иван Славков, на който бях вицепрезидент, лека му пръст, ми сподели, че царската корона е тежка, само че всяка година би трябвало да добавяш по един елмаз ", разгласи пред Българска национална телевизия Михайлов. " На никого не се дразня, това може би е втората най-ветровита позиция в страната. Освен това, в България съумелите хора не са доста харесвани, а считам, че съм много съумял човек. На всички 22-ма от Световното в Америка съм дал на разнообразни равнища да работят във футбола у нас. Били сме добра сплав като тим, а след това и като управление.
Има доста взаимни отстъпки, които сме правили всички в Изпълкома. Грешката не е моя, че не можем да се класираме, само че си нося отговорността като президент ", приключи някогашният вратар.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР