Борбата за рейтинг в двете водещи телевизии у нас -

...
Борбата за рейтинг в двете водещи телевизии у нас -
Коментари Харесай

Сеч в bTV и NOVA: Рачков аут от ефира, а Фермата...

Борбата за рейтинг в двете водещи малките екрани у нас - bTV и NOVA е голям и това води до поголовна сеч, когато някое предаване не се оправя чудесно с привличане на зрителски интерес

Новото шоу „ С Рачков всичко е допустимо “ се оказа цялостен неуспех. През идващия тв сезон то най-вероятно към този момент няма де излъчва. Творци и продуценти в Нова телевизия най-малко от месец си блъскат главите в търсене на ново предаване, с което да заменят Рачков. Шоуто, което потегли през септември, след време евентуално ще бъде давано като образец за най-отблъскваща халтура, която в миналото се е появявала в родния ефир.

Вярно, че „ Дъ шоуто “ на Любо Нейков, което бе пуснато от бТВ преди няколко месеца, а след това тихомълком потъна в небитието, беше задоволително бездарно, с цел да може да се конкурира с предаването на надарения Митко. Но в него най-малко имаше някакви опити за креативен търсения, до момента в който в Нова всичко е по лиценз.

Не е ясно какъв брой е платено за правата на френския формат, само че е несъмнено, че парите са отишли напразно, написа Уикенд. В същото време обаче предаването на комика, въпреки и с по-слаба гледаемост от тази, с която е привикнал, се радва на малко по-висок рейтинг спрямо конкуренцията от бТВ – „ Фермата “ в събота. Риалитито на Иван и Андрей е в рецесия от предходната година и към този момент напъните да го изправят на крайници удря на камък.

В бТВ обаче са взели решение да създадат пауза в производството на нови сезони на аграрното шоу. Актуалният сезон за момента ще бъде финален. Догодина на неговото място напролет ще излъчват „ Мастършеф “ и „ Ергенът “, а през есента – с нови епизоди на „ Сървайвър “. При такава конкуренция се обрисува съдбовно поглъщане на рейтинга на Рачко, в случай че остане в предаването, което сега води. От Нова тв не желаят да се лишават от услугите на своята най-голяма звезда, само че считат да му търсят друга работа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР