Борбата с боклуците и незаконните сметища в Пловдив не приключва.

...
Борбата с боклуците и незаконните сметища в Пловдив не приключва.
Коментари Харесай

Пловдивчани питат: Това спирка на градския транспорт ли е или бунище?

Борбата с боклуците и противозаконните сметища в Пловдив не завършва. Ежедневно TrafficNews получава сигнали, свързани с натрупали се отпадъци, които трансформират регионите в мини бунища. Поредният случай на струпани отпадъци е в кв. „ Беломорски ” против Овощарския институт.
Прочетете още
От фотосите се вижда по какъв начин контейнерите са изпразнени, а насъбраното количество отпадъци не е почиствано. Навсякъде към мястото, което е и спирка на градския превоз, са насъбрани картонени кашони, чували, цялостни с още отпадъци, и авточасти.

Безумно е спирка на градския превоз да е превърната в бунище. Вероятно даже рейсовете не минават през мястото поради гледката на спирката.

Свързахме се с Общинско дружество „ Чистота ” и оттова разясниха, че това е постоянна панорама на сметището. Въпреки постоянното разчистване, което предприятието прави, боклуците се натрупват за часове още веднъж.  Според „ Чистота ” идват бусове от прилежащите обитаеми места, които разтоварват отпадъци на въпросната локация. Допълниха, че почистването там постоянно се реализира с тежка техника.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР