Бонус от 100 млн. евро очаква Килиан Мбапе, ако реши

...
Бонус от 100 млн. евро очаква Килиан Мбапе, ако реши
Коментари Харесай

Поредна бомбастична клауза изкушава Мбапе да не бяга от ПСЖ и това лято

Бонус от 100 млн. евро чака Килиан Мбапе, в случай че реши да остане в Пари Сен Жермен и през идващия сезон, твърди “Екип ”. При подписването на новия му контракт през предишното лято е била включена уговорка, че в случай че през сезон 2022/23 година отборът не е съумял да завоюва Шампионската лига, само че френският нападател въпреки всичко не се изкуши да напусне и продължи да играе за клуба и през сезон 2023/24 година, той ще би трябвало да получи въпросната сума.

Друга уговорка във въпросното съглашение е давала опция на ПСЖ едностранно да удължи контракта на футболиста с 12 месеца, само че единствено при успех в ШЛ. Това обаче към този момент не е допустимо.

Очакваше се след края на предишния сезон Мбапе да премине в Реал Мадрид като свободен сътрудник, само че той изненадващо се съгласи да остане. Това стана факт посредством нов контракт до 2025 година, съгласно който, съгласно “Ню Йорк Таймс ”, той ще вземе обща заплата за интервала в размер на 250 млн. $, както и 150 млн. бонус единствено за подписването.
 Мбапе показа разочарованието си от загубата и разяснява дали ще напусне Пари Сен Жермен Мбапе показа разочарованието си от загубата и разяснява дали ще напусне Пари Сен Жермен
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР