Болно момченце от Враца има нужда от нашата помощ, за

...
Болно момченце от Враца има нужда от нашата помощ, за
Коментари Харесай

Зов за помощ! Болно детенце от Враца има нужда от нашата подкрепа

Болно момченце от Враца има потребност от нашата помощ, с цел да живее, научи организация BulNews.
Ники има нерадостната орис да е с тежко терминално заболяване – последна фаза на бъбречна непълнота.
Единственият му късмет за живот е трансплантация на бъбрек, само че това не е ясно по кое време ще се случи, защото няма донор и е в листата на чакащи.
Дотогава Ники ще бъде на диализа. За страдание постоянно се утежнява, а до момента е минал през към 10 интервенции в границите на година. Преди време Ники е имал доста тежка хоспитализация, която траяла три месеца. Бил надалеч от у дома и от околните си, а финансовите средства не били задоволителни с родителите му да се оправят сами.
Сега детето организира една диализа с катетър през корема, която се прави от майката у дома. Необходимо е катетърът да се смени и поправя оперативно за четвърти път.
Досега интервенциите са се е правили в болница Пирогов, само че за жалост несполучливо. Сега от диализният център предлагат доктор от частна болница, който се занимава единствено с сходни операции за коремна диализа, като досега всичките му интервенции са сполучливи.
Цените са доста високи и за жалост фамилията няма опция да подсигури цялата сума. Болницата работи и с направление, само че то покрива единствено престоя, без консумативи, интервенция и проучвания.
Сега Ники е в доста тежко положение. Той ще премине на хемодиализа на уред и не се знае, нито какъв брой ще е престоят в болничното заведение, нито какво ще се прави и какъв брой ще коства, защото интервенциите е допустимо да са две, а не една.
Всеки, който има опция и предпочитание да помогне на Ники и неговото семейство в битката за живот, може да го направи по следния метод:
BG90UBBS88881000097392
С титуляр: Виолина Дамянова-Петрова
Violina Damyanova-Petrova
Основание: да помогнем на Ники
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР