Болестта, с която Аштън Кътчър се пребори преди няколко години,

...
Болестта, с която Аштън Кътчър се пребори преди няколко години,
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Кътчър - заедно и в болест, и в здраве

Болестта, с която Аштън Кътчър се пребори преди няколко години, се бе отразила много отрицателно на доста аспекти от живота му. Отрази се даже и на подвижността му. Оттогава обаче артистът се възвърне и през ноември дори пробяга маратона в Ню Йорк.

Сега Аштън Кътчър си напомня интервала, в който не е можел да върви, и споделя, че в един миг е стигнал до просветление. " Казах си: Чакай малко. Ако мога да стигна от невъзможността да вървя до това да тичам на маратон за интервал от три години, тогава мога просто да оставя всичко това в миналото. Върнах се. Добре съм. "

В диалог с доктор Дейвид Агъс за епизод от поредицата The Checkup with Dr. David Agus артистът говори откровено за васкулита. Това е рядкото автоимунно заболяване, с което той се пребори преди няколко години. Трудностите в здравословното си положение, несъмнено, съумява да преодолее не без безусловната поддръжка на жена си Мила Кунис.

Дори доктор Дейвид Агъс споделя, че Аштън Кътчър е трябвало да минава прегледи при няколко разнообразни лекари, с цел да стигне до усъвършенстване и, в последна сметка, възобновяване. От думите на доктора разбираме, че през ноември 2019 година положението на артиста е било най-тежко. " Ще кажа, че брачната половинка ти е невероятна ", споделя още доктор Дейвид Агъс.

Естествено, Кътчър няма по какъв начин да не се съгласи: " Жена ми е най-хубавата. "

Мила Кунис получава благодарност за отдадеността, поддръжката и грижите, които поставя за брачна половинка си в най-трудния му интервал. Тя просто е неразделно до него, от самото начало.

Че страда от васкулит, Аштън Кътчър разкри през август в епизод от предаването на Беър Грилс Running Wild with Bear Grylls. Сега, няколко месеца по-късно, артистът описа повече за борбата си с заболяването в епизода на The Checkup with Dr. David Agus.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР