Болест е извадила Симеон Лютаков от сериала „Пътят на честта”.

...
Болест е извадила Симеон Лютаков от сериала „Пътят на честта”.
Коментари Харесай

Болест извадила Симеон Лютаков от „Пътят на честта”

Болест е извадила Симеон Лютаков от сериала „ Пътят на честта”. Героят му – юрист, който също се споделя Симеон, бе погубен в един от последните епизоди на поредицата. Причина за това се оказват свиреп болки в кръста след случай на снимачната площадка. Симеон Лютаков от много време страдал от дископатия, поради която непрекъснато се оплаквал, че го боли кръстът.

От време на време тези болки по този начин се усилвали, че звездата от Варненския спектакъл със седмици не можел да стои на краката си. Чудел се какви инжекции да поставя и на какви разтривки да върви, единствено и единствено да облекчи зверското страдалчество. В такива дни не можел да прави нищо друго, с изключение на да лежи и да пъшка. За зла неволя тъкмо такава рецесия го сполетяла в „ Пътят на честта”.

Докато снимал сцена на сборичкване артистът трябвало да падне пред камерата, само че без да желае, се приземил на кръста си и по този начин се блъснал, че едвам съумял да се изправи на крайници. Наложило се фотосите да бъдат прекъснати за известно време, с цел да се лекува. Още тогава Лютаков разяснява пред родните медии, че не му се е случило нищо съдбовно. Но по информация на „ Уикенд” не е бил изцяло прям.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР