Боксьорът се доближава все повече до целта си - да

...
Боксьорът се доближава все повече до целта си - да
Коментари Харесай

А още живее с мама: Джошуа печели по €130 000 на ден

Боксьорът се приближава от ден на ден до задачата си - да стане милиардер

Макар че е единствено някогашен международен първенец по бокс в тежка категория, Антъни Джошуа продължава да забогатява с шеметно движение, оповестяват от бТВ. Състоянието му към този момент възлиза на 210 милиона евро, пресметнаха медиите на Острова.

Звездата прибра голяма облага през предходната година. През 2023-а той добави в сметката си 50 милиона евро, което прави по 130 000 евро дневно.

34-годишният Джошуа, който не крие упоритостта си да стане милиардер, осъществя впечатляващ оборот в своята компания Sparta Promotions. Фирмата, през която минават приходите му от бокс и спонсорски контракти, струваше 150 милиона евро. Тук обаче не са включени последните му две борби на кръга - успехите над Ото Валин в Саудитска Арабия през октомври и Робърт Хелениус в Лондон през август.

Състоянието на Антъни ще нарасне още повече след борбата му с някогашния първенец на UFC Франсис Нгану в Саудитска Арабия през март. Само този конфликт ще му донесе 35 милиона евро.

Джошуа е рекламно лице на марки като Hugo Boss, Jaguar Land Rover и Under Armour. Освен това той интензивно влага в недвижими парцели, има и бизнеси в разнообразни сфери.

Боксьорът в никакъв случай не е крил желанието си да натрупа планина от пари. " Когато започнах, задачата беше да стана мултимилионер. Но в този момент има елементарни хора, които имат милиони единствено поради цените на своите парцели. Затова към този момент се стреля да бъда милиардер ", безапелационен е той.

Джошуа има впечатляваща сбирка коли - Rolls Royce Phantom, Mercedes v8 и Audi A3 S-Line.

На този декор той към момента живее със своята майка в Лондон. " В нашата просвета човек пораства със фамилията си и остава в фамилния дом дълго време. Подкрепям своите родители. Защо ще се експортирам и ще оставя майка си сама? Заради някакво момиче? Когато едно момиче се свърже с мен, то не просто се дами за мен, то се дами за моето семейство ", изяснява Джошуа.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР