Боксьорът Кубрат Пулев излиза тази вечер в зала Арена Армеец

...
Боксьорът Кубрат Пулев излиза тази вечер в зала Арена Армеец
Коментари Харесай

Време е за голяма боксова вечер: Пулев се изправя срещу Фюри

Боксьорът Кубрат Пулев излиза довечера в зала „ Арена Армеец ” в един от най-големите дуели в кариерата си . Негов противник на кръга е Хюи Фюри , а залогът е званието кандидат №1 на IBF и сигурен мач с първенеца Антъни Джошуа.
 
 БГНЕС

До този миг и Пулев, и Фюри, са играли по един дуел за международна купа . Именно в тези срещи и двамата записаха и единствените си провали. Кобрата загуби от Владимир Кличко през 2014 година , само че от този момент възвърна позиции с победи над Джордж Ариас, Морис Харис, Дерек Чисора, Самуел Питър и Кевин Джонсън.
 

Единствената загуба на 24-годишния Фюри пък пристигна след противоречиво съдийско решение против Джоузеф Паркър през септември 2017 година По-рано т.г. Фюри победи Сам Секстън и стана първенец на Англия, което бе негова победа №22.
 
 БГНЕС-->

В седмиците преди дуела двамата демонстрираха почитание един към различен , само че в това време и убеденост в триумфа . Очакванията са за цялостни трибуни, като Фюри също ще има своята агитка. Прогнозите на експертите са много разнопосочни, а доста от тях плануват дуелът да премине през цялостния си формат от 12 рунда.
 


Това обаче няма да бъде единственият дуел в зала „ Арена Армеец ”. Българските почитатели ще станат очевидци на общо четири дуела за трофеи. Цялата галавечер включва 10 дуела, като на кръга ще се качи и Тервел Пулев . Той ще срещне италианеца Леонардо Брицезе в мач за европейската купа в полутежка категория.
 

Цялата галавечер можете да гледате по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA като директното предаване стартира в 19.30 ч. В GONG.BG може да следите протичащото се в залата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР