Боксовият промоутър Еди Хърн получи мощна доза освирквания от феновете

...
Боксовият промоутър Еди Хърн получи мощна доза освирквания от феновете
Коментари Харесай

Промоутърът на Джошуа: Той беше немарлив

Боксовият промоутър Еди Хърн получи мощна доза освирквания от почитателите в „ Медисън Скуеър Гардън”, откакто си разреши да назова своя клиент Антъни Джошуа „ немарлив” поради изненадващата загуба от Анди Руис-младши .

Мачът тотално унищожи мита за непобедимостта на 29-годишният боксьор, който влезе в него като притежател на четири огромни международни трофеи в дивизията – на IBF, WBA (Super), IBO и WBO. Това беше дебютен мач за Джошуа на американска земя и никой не очакваше мексиканският му съперник да се окаже кой знае какво затруднение. Мнозина чакаха бърз завършек на мача, когато британецът прати Руис-младши в нокдаун в третия рунд, само че още същата част противникът също накара съдията да отброява на Джошуа. Развръзката настъпи в 7-ия рунд, когато британецът към този момент беше нокаутиран.

„ Ей Джей стана небрежен и не съумя да се възвърне. Беше красива композиция от удари, с която Руис го повали в третия рунд”, съобщи Еди Хърн пред „ Скай Спортс”.

„ Той имаше цялостен надзор над мача, а след това стана небрежен, спипаха го и той не съумя да се върне. На моменти изглеждаше тесногръд, беше удрян от горната страна по главата и ще си извади много поучения от това.”

„ Тази вечер принадлежи на Анди Руис, тя е голям потрес, само че Ей Джей ще се върне. Разочарованието е доста съществено и в този момент ще разберем от какво е създадем. Ще има огромен реванш във Англия.”

„ Антъни има лъвско сърце и съм сигурен, че ще се върне. Това е голям удар за него и може би от това имаше потребност. Сега има потребност от наложителна победа поради самия себе си.”

„ Анди Руис ще има вяра, че може да завоюва реванша и Ей Джей ще би трябвало да се възвърне. Той е същински, същински боец в този спорт. Той ще е сломен, когато осъзнае загубата. Трябва да употребява този апетит, с цел да завоюва реванша”, приключи Хърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР