Боксовият промоутър Еди Хърн не скри, че ще бъде мечта

...
Боксовият промоутър Еди Хърн не скри, че ще бъде мечта
Коментари Харесай

Еди Хърн: Макгрегър – мой клиент? Ако трябва, ще му танцувам

Боксовият промоутър Еди Хърн не скри, че ще бъде фантазия за него да съставлява ММА звездата Конър Макгрегър, откакто ирландецът загатна за евентуално завръщане в бокса.

Преди дни 40-годишният сътрудник приказва за опцията да работи с някогашния първенец на UFC в лека категория. Последният боксов мач на Макгрегър беше през 2017 година против Флойд Мейуедър. Тогава Хърн съобщи, че в случай че казусът касае завръщане на боксовия кръг, то би се радвал да помогне на Макгрегър.

Ирландецът в характерен жанр отговори в „ Туитър” с кратичкото: „ Танцувай за мен, Еди Хърн”.

Dance for me Eddie. https://t.co/pJEd3X4kQM
— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) October 4, 2019
Така беше ред на англичанина да направи идната стъпка и той не се забави. „ Когато той ми каже: „ Танцувай за мен, Еди”, дали това е добре или зле? Попитах някои хора и те увериха, че това е в позитивен смисъл. Така че, приятелю, ще направя каквото искаш. Ще танцувам за Конър, няма проблеми. Бих танцувал за Конър през целия ден. Само ела да подпишеш с „ Мачруум” и ще ти танцувам цялостен ден”, съобщи Хърн.

„ Много е занимателно. Това е едно от тези неща, когато си проверяваш телефона, преглеждаш известията и си мислиш: „ О, мамка му, какво стана в този момент?” Конър Макгрегър е туитнал за теб… Бих споделил, че той е легенда. Такъв е. Не знам, допускам, че още веднъж ще се върне в ММА”, добави Хърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР