Собственикът на Марица Пловдив Христо Христов напуска съвета на директорите

...
Собственикът на Марица Пловдив Христо Христов напуска съвета на директорите
Коментари Харесай

Финансовият благодетел на Марица обяви, че напуска

Собственикът на Марица Пловдив Христо Христов напуща съвета на шефовете на " жълто-сините ", заяви той в публично изказване, оповестено на страницата на футболния клуб във Facebook. Христов пое отговорността за изпадането на тима от Втора лига и разгласи имената на хората, които ще поемат управлението на Марица. 

" През този сезон Марица изпадна от Втора лига. Поемам напълно отговорността за слабите резултати на представителния отбор. Не съумях да стимулирам в задоволителна степен играчите, не съумях да осигуря и нужното финансиране. По тези аргументи аз и господин Радослав Куцев напущаме съвета на шефовете на клуба, като нашите места ще заемат Кирил Андонов и Веселин Тосев. След вписването на измененията в Търговския указател те, дружно с Йордан Влашки, ще поемат управлението на клуба.

За професионален футбол са нужни пари и стадион!

Информираме футболната общност, че след привършване на сегашния сезон клубът няма да има никакви отговорности. Изказвам признателност към всички, които са помагали на Марица през годините! Желая здраве на всички, които обичат този клуб! ", се споделя в формалното изказване на Христо Христов. 



Три кръга преди края на сезона във Втора лига Марица заема предпоследното 17-о място в класирането с актив от 28 точки и към този момент няма шансове да резервира мястото си във втория ешелон на българския футбол. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР