Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, говори по редица

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, говори по редица
Коментари Харесай

Стоян Орманджиев: Новият стадион на ЦСКА ще бъде построен

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Стоян Орманджиев, приказва по редица настоящи тематики свързани с бъдещето на клуба, като засегна и главната тематика с реконструкцията на стадион „ Българска войска “.

Както е известно,.

„ Ние сме наясно каква е обстановката. Искам да успокоя цялата общественост, че стадионът ще бъде издигнат. Наясно сме какви са административните спънки до момента, имаме неприятел, знаете кой е. Имайте поради, че все още са импортирани 7 милиона и малко, а още този месец ще се внесе разликата до 28 милиона “, сподели Стоян Орманджиев.

След промяната на собствеността, юношата на ЦСКА ще се занимава главно с административните каузи в клуба.

„ Досега акциите бяха разграничени 40 на 40 с присъединяване на Христо Стоичков. Към днешна дата всички акции ще бъдат във " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука " и присъединяване на Христо Стоичков се резервира. Ако може да го структурираме като модел на ръководство, ние с Филип Филипов ще сме изпълнителни шефове, като той ще е виновен за футболната част, а аз ще съм по към административната част “, добави Орманджиев.



Изпълнителният шеф уточни по какъв начин ще протече подбора на нови попълнения през летния трансферен прозорец.

„ От позиция на селектирането на футболисти информацията ще бъде филтрирано и ще има от три страни утвърждение. От една страна треньорът, от друга скаутите и ние с Филип Филипов. Крайната дума да е на треньора. ЦСКА би трябвало да има жанр и разпознаваема сграда на игра и по този начин ще е по-лесно за нас да селектираме футболисти “, съобщи още Стоян Орманджиев.

Той призна, че школата на столичния отбор ще бъде изправена пред тествания.

„ ЦСКА би трябвало да има школа, база с терени и общежитие, както и естествени условия за децата. Имаме концепцията и мястото. Няма да го споделя, тъй като има недоброжелатели. Следващите 2 години детско-юношеската школа ще страда. Ще би трябвало да се местим и децата да упражняват на терени чартърен, които са уредени. Ние до последно използвахме игрищата на „ Българска войска “, само че знаехме, че в един миг могат да ни кажат да напуснем. Потенциално има спомагателен терен на „ Панчарево “. Изгражда се ресторант и ще има усъвършенствания по съблекалните, с цел да могат да се играят мачове, вероятно и Втора лига “, обясни Орманджиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР