Боксовата легенда Майк Тайсън едва не заспа по време на

...
Боксовата легенда Майк Тайсън едва не заспа по време на
Коментари Харесай

Майк Тайсън едва не заспа по време на интервю

Боксовата легенда Майк Тайсън едвам не заспа по време на изявление онлайн за английския тв канал ITV, само че с изпитание на волята се удържа да не затвори очи и да полегне, осведоми dariknews.bg.

Железния Майк самичък призна, че с тъга се удържал, тъй като изявлението се състояло в 23 ч. „ Аз се насилих да остана прав, с цел да отговоря на въпросите. Но като лъв, един път задремал, е доста мъчно да бъда разбуден “, разяснява Тайсън, който сервира извиненията си за съненото изявление.

Феновете на бокса са съществено разтревожени за развоя на идния на 28 ноември бенефисен пердах сред 54-годишния Тайсън и друга легенда на кръга – Рой Джоунс Джуниър.

51-годишният бързак, който има международни трофеи и 47 нокаута в 75 мача на кръга през популярната си кариера в 4 разнообразни категории, позволи, че може да се стигне до смъртен случай на мача. „ Проблемът с мен е за какво обичам и за какво върша това, което върша, тъй като обичам бокса “, сподели Рой Джоунс. „ Но в случай че умра, до момента в който се боксирам, ще умра като благополучен човек! “

Mike Tyson s’est pratiquement écroulé de sommeil en pleine interview
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР