Боклуци преливат от контейнерите за смет в пловдивското село Оризари.

...
Боклуци преливат от контейнерите за смет в пловдивското село Оризари.
Коментари Харесай

Мизерия! Контейнери преливат от отпадъци в пловдивско село, КМД върши през пръсти работата си

Боклуци преливат от контейнерите за боклук в пловдивското село Оризари. За неприятната панорама алармира до TrafficNews , един от претендентите за кмет на селото Стоян Пандуров.
Прочетете още
Контейнерите в обитаемото място се обслужват от компанията " КМД ", която има подписан контракт с община „ Родопи “, а сигнали по отношение на поддръжката на чистотата от въпросната компания доближават до редакцията ни много постоянно.

„ Недопустимо е да има четири контейнера, всеки един от тях да прелива и да не бъдат изпразвани и извозвани отпадъците, а вместо това да се разнасят из селото. Това надалеч не е първият път, в който гледката към контейнерите за боклук е толкоз мизерна. Явно е, че не се съблюдават графиците от въпросната компания и поради това се натрупа толкоз огромно количество отпадък ”, споделят поданици на обитаемото място за сметоизвозващата компания.

Общественото неодобрение във връзка сметоизвозващата компания се демонстрира обаче освен от жителите на село Оризари. В редакцията на TrafficNews сме получавали голям брой сигнали по отношение на неспазването на графика за събирането и извозването на боклуците в обитаемоте места в община " Родопи ". Въпреки мигновената реакция на Община " Родопи ", компанията реализатор " взима " ограничения едвам за няколко дни, а по-късно всичко е по същия метод. 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР