Божидар Краев не успя да се раздели с Мидтиланд през

...
Божидар Краев не успя да се раздели с Мидтиланд през
Коментари Харесай

Призоваха Божидар Краев да се върне в Левски

Божидар Краев не съумя да се раздели с Мидтиланд през лятото, само че в този момент към този момент е жертван. Според датското издание „ Типсбладет “ той няма доста благоприятни условия пред себе си и би трябвало да стисне ръката, която му подават от Левски.

Станимир Стоилов е подготвен да помогне на Краев да възроди кариерата си. От „ Герена “ даже впрегнаха брат му Андриан да води диалозите с него. Божидар обаче му декларирал, че сега му е рано да се прибира в България. Според датчаните Краев би се чувствал много по-добре в България, в сравнение с друго място, тъй като въпреки всичко е израснал в Левски.

Единствената причина да се дърпа обаче е, че не желал да подпише за по-дълъг интервал със „ сините “. Те от своя страна го желали най-малко за 2 години. В предишното той два пъти бе преотстъпван в Португалия, само че се счита, че надали има доста претенденти за него там. Все отново малко треньори по света биха рискували с привличането на футболист, който има единствено 27 минути от началото на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР