БОГОТА, Колумбия (AP) — Трима души са вкарани в затвора

...
БОГОТА, Колумбия (AP) — Трима души са вкарани в затвора
Коментари Харесай

3-ма души са обвинени в убийството на американски комик от племето хмонг миналия месец в Колумбия

БОГОТА, Колумбия (AP) — Трима души са вкарани в пандиза за отвличането и убийството на американски комедиант и деятел от хмонгите, който беше открит мъртъв покрай Меделин след излиза да се срещне с жена, за която се твърди, че се е срещнал в обществените медии, оповестиха колумбийски чиновници в четвъртък.

Прокуратурата сподели в изказване, че двама мъже и една жена са упрекнати в закононарушенията на утежняващо похищение за изнудване и утежняващо ликвидиране при гибелта предишния месец на Tou Ger Xiong, 50. Заподозрените отхвърлиха обвиняванията на чуване, се споделя в изказването.

Непълнолетен, който се показа пред прокуратурата, като призна, че е взел участие в закононарушението също е упрекнат по случая и е изместен в специфичен център за задържане на малолетни, се прибавя.

Посолството на Съединени американски щати в Богота предизвести преди седмица за колумбийски нарушители, които употребяват приложения за запознанства, с цел да примамват жертви и по-късно да ги атакуват и ограбват. Посолството сподели, че е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР