Богомил Мастагарков е от пострадалите в любовен аспект мъже от

...
Богомил Мастагарков е от пострадалите в любовен аспект мъже от
Коментари Харесай

Деси Слава отне невинността му и провали живота му!

Богомил Мастагарков е от потърпевшите в любовен аспект мъже от Деси Слава. Това стана ясно по време на „ Игри на волята ”, където той взе участие и описа тъжната си история.

Боги е бил съблазнен от фолк дивата, когато е бил единствено на 18 година Двамата се срещат около клип на звездата, където той е трябвало да взе участие. Още преди клипа обаче те се виждат и той се влюбва от пръв взор.

Деси му е била дама на абитуриентския бал, въпреки по това време да е приближавала 30-те. Това демонстрира, че русокоската няма никакви задръжки, даже може да е лишила девствеността на младежа.

Онова, което обаче сигурно му е лишила, е кариерата на футболист. Богомил е обещаващ гений още от 12-годишен и на 18 година към този момент е в мъжкия тим на Локомотив (Пловдив). Когато научава за връзката му с Деси Слава, притежателят на клуба го изхвърля безусловно на улицата. По време на пътешестване в чужбина го смъкват от рейса и с кариерата му е свършено.

Мастагарков не посочи името на тогавашния притежател на тима, само че не е изключено да приказва за Георги Илиев, защото той беше президент на клуба тъкмо в тези години. Жоро имаше връзка с Глория и не е изключено да го е изгонил по някакви чалга аргументи. По това време Деси беше в спор с съвсем всички пайнерки, тъй като беше напуснала преди малко „ Пайнер ”.

В момента Боги се изхранва като модел, само че към момента не е преодолял контузията, че не е станал футболист. Връзката му с Деси не продължава дълго и това още повече пречупва красавеца, тъй като е унищожил футболната си кариера за нищо.

Деси Слава сигурно има нещо извратено в себе си, тъй като все търси по-млади за секс. Имаше връзка с ММА боеца Зарко, след това пък роди от боксьора Благой, като и двамата са много под нейните години. Сега излиза наяве, че още като млада е има алъш-вериш с младеж, което е прекомерно.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР