Богомил Грозев се изгаври със своя колежка. Под обстрела на

...
Богомил Грозев се изгаври със своя колежка. Под обстрела на
Коментари Харесай

Богомил Грозев жестоко се подигра със своя колежка

Богомил Грозев се изгаври със своя колежка. Под обстрела на чаровния новинар попадна не какъв да е, а слабичката и красива синоптичка Нора Шопова. 

Богомил Грозев честичко се засича с колежката си от прогнозата за времето Нора Шопова. Явно двамата или са станали доста близки и брюнетката не се визира на злостните смешки на новинаря или пък Грозев просто толкоз не я понася, че се придържа към поговорката: " Добре, че са шегите, че да си кажем истината ", написа Блиц.

Няма да ви мотаем повече, а ще ви споделим какво тъкмо направи Богомил. Водещият реши да съпостави Нора Шопова със змия. Преди дни в студиото на " Здравей, България " дойде посетител, дружно с рисковото влечуго. Причината бе избягалата в мола змия и тематиката дали е редно хора да могат безпроблемно да отглеждат точно такива животни вкъщи. 

Грозев е хванал в кадър колежката си и влечугото, а на фотографията, качена на стори в профила му в обществената мрежа, написа: " Нора Шопова и братовчедка й! ". Дали тя в действителност си е кобра, не знаем, само че е реалност, че щом я съпоставят с такава, несъмнено има няколко змийски качества, както множеството дами. 

Всъщност брюнетката е безусловно наясно, че е в кадър с безгръбначното. Тя дори се смее и театралничи, очевидно впечатлена от желанието на Грозев да й направи фамилна фотография с влечугото
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР